Реєстрація /

У КМДА повідомили, на будівництво яких об’єктів соціальної інфраструктури залучили інвесторів

Будували школи.

Інвестори охоче будують соціальну інфраструктуру у Києві. Принаймні у цьому запевняє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За останні роки реалізовано низку інвестиційних проектів: облаштована спортивна база для пляжного футболу, футболу та інших видів спорту на території пляжу «Венеція» острова Долобецький та створена комфортна сучасна зона відпочинку з пляжного баскетболу на об’єкті «Венеція» (на острові Долобецький).
Також визначено інвесторів, які вже реалізують інвестиційні проекти із будівництва сучасного спортивного комплексу на проспекті Генерала Ватутіна у Деснянському районі та будівництва приватної середньої школи на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В житлового масиву Оболонь.

«Нещодавно відбулось урочисте відкриття сучасного футбольного поля із супутньою спортивною інфраструктурою ліцею «Голосіївський» № 241. Облаштування футбольного поля виконано із використанням сучасних технологій, штучного спортивного покриття, що дозволить створити комфортні, зручні та безпечні умови для спортивних занять учнів», – розповів Микола Поворозник.

Інвестор профінансував об’єкт на суму близько 5 млн. грн та за власні кошти здійснюватиме утримання футбольного поля протягом 10 років. Після закінчення терміну дії інвестиційного договору об’єкт інвестування буде безоплатно переданий до комунальної власності.

Читайте також: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

Джерело