Реєстрація /

З 15 березня почнуть демонтувати Шулявський шляхопровід

Почнеться активна фаза робіт.

Як стало відомо «Вечірньому Києву» з достовірних джерел, перекриття проїзду й початок демонтажних робіт на Шулявському шляхопроводі розпочнеться з 15 березня. Перед тим водіїв заздалегідь попередять, встановивши відповідні дорожні інформери, на яких буде вказано дату, з якої заборонено в’їжджати на шляхопровід й шляхи об’їзду. 

Перша черга реконструкції тирватиме півтора року. У другу чергу будуватимуть правоповоротні заїзди в районі корпусів заводу «Більшовик».

На час реконструкції передбачено зміни у проїзді автотранспорту: 

  • рух по вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих Дач) відбуватиметься по вулицях: Антона Цедика (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматній, Виборзькій та поверненням на вул. Вадима Гетьмана.
  • по вул. Вадима Гетьмана – вул. Олександра Довженка (бік вул. О.Теліги) буде збережено існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка (на цій ділянці також буде встановлений тимчасовий світлофор).
  • односторонніми будуть вулиці Антона Цедика (Ежена Потьє) до вул. Петра Нестерова та вул. Петра Нестерова в напрямку проспекту Перемоги (буде встановлений тимчасовий світлофор).
  • тролейбусний рух з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана, матиме кінцеву зупинку «Індустріальний міст». З боку вул. О.Теліги по вул. Олександра Довженка – «Івана Гонти».

Пішоходи користуватимуться підземними та наземним переходом, де також буде встановлено світлофор.

Стаття по темі: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

Раніше повідомлялося, що шляхопровід, який частково обвалився ще у 2017 році, демонтують у січні. Нагадаємо, частина бетонної огорожі впала з мосту поблизу припаркованих під ним автомобілів. На щастя, ніхто не постраждав.

Джерело