Реєстрація /

У Києві встановлюють антивандальні зупинки

Вже встановили першу таку зупинку біля метро.

У столиці почали встановлювати нові зупинкові комплекси, які, за словами влади, антивандальні. Один такий комплекс вже стоїть біля станції метро «Дорогожичі».

Зупинкові комплекси складаються зі скляної антивандальної конструкції з лавкою і торговим кіоском. Вони обладнані тривожною кнопкою, вогнегасником, аптечкою першої медичної допомоги, електронним табло, тактильною плиткою для людей, що мають проблеми із зором, сміттєвими урнами і паркувальними стовпчиками.

Київська міськдержадміністрація оголосила переможців інвестиційних конкурсів по обладнанню 785 зупинок громадського транспорту на території Києва.

Раніше повідомлялося, що у Святошинському районі Києва на пр. Перемоги біля станції метро «Житомирська» і поряд з колишнім кінотеатром «Екран» встановили зупинку громадського транспорту, де можна почистити взуття і зарядити телефон.

Конструкція – з сонячною батареєю, підзарядкою для телефону і WI-FI. На бічній скляній панелі розміщені номери маршруток, автобусів і тролейбусів які тут зупиняються, а також карта місцевості.

Читайте також: Аналіз цін на вторинному ринку житлової нерухомості Києва: серпень 2018 р.

Джерело