Реєстрація /

Тимчасова транспортна схема об’їзду Шулявського мосту – ефективна

Порахували транспортні потоки.

Тимчасова транспортна схема об’їзду Шулявського шляхопроводу показала свою ефективність та дозволила уникнути великих заторів під час масштабних будівельних робіт.

Про це заявив в.о. заступника директора з транспорту КП «Київпастранс» Сергій Литвинов.

«Ми розробили таку схему, яка дала можливість або оминати будівельний майданчик. Або – рухатися максимально швидко дорогами, які проходять поруч із шляхопроводом. Як виявилося, такі зміни руху навіть сподобалися пасажирам і водіям», – зазначив Сергій Литвинов.
Він додав, що в схему будуть вносити деякі коригування під час робіт із демонтажу основного прольоту шляхопроводу. Із докладною інформацією про зміни маршрутів можна ознайомитися на сайті КП «Київпастранс».

«Ми думали, що будуть пробки. Але тимчасова схема була розроблена настільки якісно, що водії навіть не відчувають якихось незручностей. І чимало людей зазначають, що рух проспектом Перемоги став навіть комфортнішим», – зазначив головний інженер КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» Олександр Здольник.

Стаття по темі: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

За його словами, для зручності руху автомобілістів змінили розмітку на вулиці Вадима Гетьмана. Там на одній із ділянок прибрали подвійну смугу і зробили розворот біля ТРЦ «Космополіт». Отже і відвідувачі цього центру не відчули незручностей під час початку робіт на Шулявському шляхопроводі.

Раніше киянам показали схему руху після знесення Шулявського шляхопроводу

Джерело