Реєстрація /

Киянам показали схему руху після знесення Шулявського шляхопроводу

Демонтаж почнуть 16 березня.

На час реконструкції транспортної розв’язки на перетині вул. В. Гетьмана – О. Довженка і просп. Перемоги (Шулявський шляхопровід), роботу громадського транспорту буде забезпечено за зміненими маршрутами.

Про це повідомили у КП «Київпастранс».

«Ми також будемо ретельно відслідковувати пасажиропотік, і у тих місцях, де буде потреба підкріпити маршрути додатковими рейсами, оперативно реагуватимемо на запит пасажирів», – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Стаття по темі: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

Для зручності пасажирів планується організувати додаткові зупинки громадського транспорту в районі перетину вулиць Довженка та Цедіка, перетину вулиці Нестерова і проспекту Перемоги та вулицею Гетьмана в районі Індустріального шляхопроводу у напрямку Севастопольської площі. Крім того, для створення сприятливих умов для розвороту тролейбусів на Індустріальному шляхопроводі планується перенести зупинку на вул. Гетьмана, яка знаходиться в районі Індустріального шляхопроводу в напрямку просп. Перемоги, назад у напрямку Севастопольської площі.
 

Движение на Шулявском путепроводеДвижение на Шулявском путепроводе

 

Движение на Шулявском путепроводеДвижение на Шулявском путепроводеДвижение на Шулявском путепроводе

 

Движение на Шулявском путепроводеДвижение на Шулявском путепроводеДвижение на Шулявском путепроводеДвижение на Шулявском путепроводе

Раніше повідомлялося, що перша черга реконструкції тирватиме півтора року. У другу чергу будуватимуть правоповоротні заїзди в районі корпусів заводу «Більшовик».

Джерело