Реєстрація /

Став відомий головний тренд ринку нерухомості передмістя у 2021 році

Купувати будуть цікаві об'єкти.

Головним трендом 2021 року в передмісті столиці стане висока популярність концептуальних житлових комплексів, якість яких відповідає категорії бізнес-класу з можливостями максимального комфорту, порівнянного з курортним відпочинком.

Так вважає керівник проекту Park Lake City Олег Перегинець.

«У 2021 році за виборі квартири, потенційний покупець буде звертати увагу на якість будівництва, рекреаційні можливості майбутнього ЖК, віддаленість об'єкту від міста і транспортне сполучення. Крім цього, покупці житла бізнес-класу будуть схильні використовувати заміську квартиру в якісному ЖК не тільки для постійного проживання, а ще й як «курортну нерухомість» для проведення уікедов на природі», – вважає Олег Перегінець.

У 2021 році особливим попитом будуть користуватися об'єкти, що будуються в безпосередній близькості до природних рекреаційних зонах. Особливий акцент – це наявність водойм і пляжів, близькість лісопаркової зони, зон відпочинку, територія для дітей та занять спортом. Крім цього в таких житлових комплексах стане обов'язковим наявність самодостатнього соціально-побутового інфраструктурного комплексу: кафе, магазинів, власних дитячих садків, початкових шкіл і т. п.

Експерт також зазначив, що в 2021 році популярність дорожчих житлових комплексів збережеться.
Експерт вважає, що в найближчі 3 роки кількість реалізованих об'єктів, підвищений комфортності категорій комфорт + і бізнес сумарно збільшиться до 40% від усього обсягу споруджуваних проектів.

Читайте також: Як оподатковується продаж нерухомості – пояснення Податкової служби

Нагадаємо, реєстрація місця проживання в Україні з квітня 2021 року доступна в онлайн-режимі. Додаток «Дія» дозволить прописатися в своїй або чужій квартирі (якщо є згода і підтвердження від власників нерухомості).

Джерело