Реєстрація /

Сьогодні відбудеться конкурс на право оренди кінотеатру «Київ»

Охочих запрошують до участі.

Сьогодні, 15 квітня, відбудеться відкритий конкурс на право оренди приміщення кінотеатру «Київ». Водночас поширена інформація у деяких ЗМІ щодо призупинення конкурсу не відповідає дійсності.

«На конкурсі, куди запрошуємо всіх представників ЗМІ, шляхом відкритого аукціону буде визначено майбутнього орендаря кінотеатру «Київ». Міська влада спільно з громадськістю прописала умови конкурсу так, аби за кінотеатром у подальшому було збережено його фестивальне та артхаусне спрямування. Це дозволять обрати гідного орендаря, який збереже в Києві кінотеатр із відповідним профілем та зробить його роботу більш ефективною для містян», – повідомив заступник голови КМДА Володимир Слончак.

Читайте також: Розстрочка від забудовника на квартиру в новобудові: вигода чи кабала?

Конкурс відбудеться о 14:00 у приміщенні Київської міської державної адміністрації (зала 1017). Усі охочі можуть слідкувати за засіданням комісії онлайн – на Youtube каналі та Facebook-сторінці Київської міської державної адміністрації.

Раніше повідомлялося, що Департамент комунальної власності КМДА оголосив умови конкурсу на оренду приміщення кінотеатру «Київ». 


 

Джерело