Реєстрація /

Мешканці вулиці на Оболоні обурені продажем землі біля двору для розміщення парковки


Землю жителі використовують як зону відпочинку.

Мешканці Оболоні обурені продажем КП «Київтранспарксервіс» прав на організацію паркування у себе у дворі за адресою вул. Героїв Дніпра, 33. Місцеві жителі багато років використовують зазначену територію, як зону відпочинку. Люди скаржаться, що це єдиний публічний простір в даному мікрорайоні.

Про це стало відомо з повідомлення в паблік «Життя Оболонського району та Мінського масиву».

«Це єдиний публічний простір в 8-му мікрорайоні нашого улюбленого району. Але замість того, щоб зробити кластер для дозвілля людей, київська влада в особі комунального підприємства «Київтранспарксервіс» підло і цинічно під автостоянку захотіли відібрати у людей їхнє улюблене і єдине місце відпочинку. Варто зауважити, що за все десятиліття існування цього майданчика, жоден місцевий не запаркував там свій автомобіль», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що мешканці сподіваються на підтримку влади всіх рівнів у вирішенні питання щодо заборони на організацію стоянки на майданчику для відпочинку.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що вартість паркування в Києві істотно виросте. Про це заявив заступник директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА, начальника управління (інспекції) з паркування Дмитро Рахматуллін.

Джерело