Реєстрація /

Кількість проблемних будівництв у Києві скорочується

Зараз експерти вважають такими 11 об'єктів у столиці України.

За останні кілька місяців кількість проблемних будівництв у Києві скоротилася і зараз становить 11 об'єктів. Про це повідомили аналітики рейтингового агентства «Євро-рейтинг».

«У листопаді-лютому остаточно зупинилися ЖК «Родинний затишок» і «Флагман». Завершені будівельні роботи та зупинено продаж в «Мега-сіті», побудовано будинок в ЖК «На Левадній», що зумовило виключення двох останніх об'єктів з числа діючих «сірих» будівництв», – йдеться у повідомленні агентства.

Одночасно зафіксовано відновлення робіт і/чи продаж в таких житлових комплексах, як «Молодіжна ініціатива», «Кузьмінський-2», «Милославський ряд».

«Таким чином, загальна кількість діючих будівництв, які місто відносить до самовільних, склало 11: «Східна брама», «Синьооозерний», «Совські ставки», «Панорамне містечко», «Мозаїка», Lego House, «Науковий», «Ідея», «Кузьмінський-2», «Милославський ряд» і «Молодіжна ініціатива». Унікальна ситуація з ЖК «НебоSky», де будівництво начебто заморожене, однак фіксуються спроби незаконної добудови третьої секції, що вже призвело до певного хвилювання районної влади», – повідомили у «Євро-рейтингу».

Нагадаємо, ще кілька місяців тому в Києві налічувалося 13 проблемних будівництв.