Реєстрація /

Відремонтована дитяча лікарня № 2 запрацює до кінця року


Ремонт поки триває.

Ремонт у Київській міській дитячій клінічній лікарні № 2 завершать до кінця 2018 року.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Рік тому у лікарні відкрили відремонтоване приймальне відділення на першому поверсі.

Керівництво міста визначило, що київські міські дитячі клінічні лікарні № 1 та № 2 – першочергові медичні заклади для дітей, у яких заплановано здійснити ремонт із термосанацією фасаду.

«Наразі на об’єкті завершуються роботи утеплення фасаду, вже відремонтовано дах, замінено вікна, проведена гідроізоляція самої будівлі по периметру, і починається благоустрій території. Крім того, завершуються роботи з улаштування комунікацій у підвалі та мереж вентиляції та кондиціонування», – розповів Микола Поворозник.

Стаття по темі: Топ-5 інфраструктурних довгобудів Києва: чи є у них майбутнє?

За його словами, також відремонтують друге крило першого поверху, у якому розмістять сучасну лабораторію медичного закладу.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

«У лабораторію вже частково придбано нове обладнання, решту заплановано придбати до завершення ремонтних робіт. Роботи мають завершити буквально за півроку, адже будівельники запевняють, що роботи йдуть із випередженням графіку. Тож я впевнений, що лікарня отримає принципово нове життя. Бо після запуску лікарні – а це майже 40 років тому – жодного разу не проводились ремонти», – зауважив Поворозник.

Ремонт детской больницыРемонт детской больницыРемонт детской больницыРемонт детской больницы
Джерело