Реєстрація /

У Києві ввели в експлуатацію новий ТРЦ


Будівництво мало завершитися ще у 2019 році.

Державна архітектурно-будівельна інспекція України прийняла в експлуатацію ТРЦ і БЦ RETROVILLE. Про це повідомлять на сторінці ТРЦ у мережі. Це означає, що торгові площі  готові до відкриття.

«Тому як тільки ситуація покращиться – ми оголосимо дату відкриття та неймовірного святкування», – йдеться у повідомленні.

ТРЦ знаходиться на проспекті Правди, 47. Загальна площа будівлі становитиме 118 991 кв. м. Раніше об’єкт обіцяли відкрити в 2019 році. 

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України передбачила можливість зниження орендної плати для орендарів на час карантину та надзвичайної ситуації. Механізм, як знизити оренду плату на час карантину, було прописано під час затвердження змін до державного бюджету.

Стаття по темі: Пільги на плату за землю та скасування податку на нерухомість за 2020 рік. Що треба знати фізособам і компаніям

Наприкінці березня народні депутати вже приймали закон про скасування оренди на час карантину, але там містилось лише посилання на норми Громадянського кодексу, який передбачає скасування орендної плати, якщо орендарі не мають змоги використовувати орендовані площі. Тоді було зрозуміло, що нормою в першу скористуються орендарі площ в ТРЦ, на ринках, інших торгівельних майданчиків.

Джерело