Реєстрація /

У Києві створять оновлений перелік територій для розробки містобудівної документації

Питання розгляне Київрада.

Київська міська рада розгляне внесення змін до Міської програми створення містобудівної документації у Києві.
Внесення змін до Міської програми та виконання рішення дасть змогу сформувати та впровадити єдину міську політику із удосконалення та розвитку містобудівної діяльності і територіального планування.

«Такий підхід надасть можливість визначити потребу в об’єктах соціальної інфраструктури, перспективи розвитку інженерно-транспортної інфраструктури та інвестиційну привабливість окремих територій столиці. Адже відсутність затверджених планів зонування та детальних планів територій призводить до не збалансованого розвитку територій у столиці», – підкреслив Директор Департаменту містобудування та архітектури – Головний архітектор міста Олександр Свистунов.

Стаття по темі: Інфраструктура житлових комплексів: що мають отримувати покупці, і що їм пропонують

Він також зазначив, що заходи Міської програми дадуть змогу при розробці містобудівної документації проаналізувати та спрогнозувати екологічну, інженерну, транспортну, соціальну, історичну ситуацію в місті. А також – розробити план дій щодо вдосконалення інфраструктури, збереження культурної спадщини, впровадження режимів використання територій у межах історичних ареалів. При цьому, врахувати громадські інтереси, інвестиційні наміри, а також забезпечити збереження традиційних особливостей, історичного середовища та природно-ландшафтного комплексу міста.

Раніше повідомлялося, що іпотека в Україні під 7 відсотків: за два місяці видано 238 кредитів.

Джерело