Реєстрація /

У Києві розпочали масшабні ремонти доріг

Працюють на декількох об’єктах.

Столичні автодорівці розпочали дорожньо-ремонтний сезон. Відновили капітальний ремонт одного з важливих магістральних напрямків – вулиці Борщагівської та Індустріального шляхопроводу.

Про це інформує КК «Київавтодор».

Наразі на вулиці Борщагівській тривають підготовчі роботи. Зокрема, демонтаж бортового каменю.
Тим часом зі штучної споруди знімають старий дорожній одяг. Уже демонтували частину асфальтового покриття, розбирають захисний шар бетону і конструкції тротуару у напрямку центру.

У рамках капітального ремонту на мостовому полотні шляхопроводу буде влаштована нова монолітна плита, гідроізоляція, деформаційні шви, перехідні плити. Після цих робіт шляхопровід отримає нове асфальтобетонне покриття. Також буде замінено перильне і колесовідбійне огородження, опори контактної мережі тролейбусу та повністю відремонтовані тротуари.

Автомобільну частину і тротуари шляхопроводу капітально ремонтують уперше з моменту побудови споруди у 1977 році.

Перший етап капітального ремонту Індустріального шляхопроводу завершать до кінця травня. Основні ремонтні роботи на вулиці Борщагівській планують виконати до кінця серпня.

Стаття по темі: Як забудовники уникають відповідальності за несвоєчасну здачу будинків. Ключові пункти інвестиційного договору

Раніше повідомлялося, що у системі містобудівного моніторингу буде доступний перелік документів за кожним об’єктом будівництва у столиці.

Джерело