Реєстрація /

Stolitsa Group буде представлена на будівельному саміті, присвяченому тенденціям галузі у 2022 році

У Києві 4 листопада 2021 р. лідери будівельного ринку й представники флагманських компаній суміжних сфер зберуться на Всеукраїнському будівельному саміті міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор», аби обговорити тенденції у 2022 році та актуальні питання розвитку галузі. Серед запрошених спікерів – начальник департаменту стратегії та розвитку провідного девелопера Stolitsa Group Тетяна Білоусова.

Організатори події також анонсували виступи співкерівника практики енергетики, природних ресурсів та будівництва юридичної фірми Asters Анжеліки Лівицької, засновника M4U Володимира Даниленка, власниці креативного рекламного агентства SODA і лідера маркетингової команди SAGA Development Вікторії Зими та інших топових гравців ринку.

Головна тема обговорення – тенденції будівельного ринку у 2022 році, включаючи бум сегменту заміської нерухомості та розвиток цифрових каналів продаж.

начальник департаменту стратегії та розвитку провідного девелопера Stolitsa Group Тетяна Білоусова

В рамках одного дня гості саміту матимуть можливість ознайомитись із кейсами від провідних девелоперських компаній та маркетингових команд, які готові поділитись унікальним досвідом взаємодії з державними органами й ефективної імплементації новітніх будівельних технологій.

Крім того, спікери планують детально висвітлити такі питання як особливості будівництва інфраструктурних об'єктів, сучасні будівельні тренди й нові технологічні рішення, новації у сфері маркетингу, продажів та менеджменту персоналу.

Будівельний самміт

Як зауважив засновник міжнародної компанії «Бізнес-Конструктор» і один з учасників майбутнього заходу Кирило Куницький, наразі експерти очікують на збереження у наступному році чинної тенденції зростання будівельного ринку. На цьому тлі системний підхід з боку девелоперів до залучення нових клієнтів стане одним з найважливіших факторів успішної діяльності.

Джерело