Реєстрація /

Інвестиційна група Molodist – бренд надійного забудовника

Інвестори новобудов, коли обирають квартиру в ЖК, окрім ціни та місця розташування об'єкта приділяють увагу репутації та надійності забудовника.

Довіра до забудовника є вирішальним фактором, який впливає на рішення про придбання житла в новобудові. Невпинне виконання обов'язків перед інвесторами та масштабування девелоперського бізнесу – саме ці причини призвели до створення Інвестиційної Групи Molodist.

Історія бренду

Компанія є результатом колаборації двох великих девелоперів передмістя Києва. Після запуску бренду ІГ Molodist є чи найбільшим забудовником Київської області та може гарантувати інвесторам вчасне виконання взятих зобов'язань.

Створення майбутнього лідера ринку стало можливим завдяки об'єднанню зусиль Володимира Карплюка та Антона Мирончука – засновників компанії Molodist. Уставний фонд компанії дорівнює 100 мільйонів гривень, що одразу дозволило запустити кілька успішних проєктів. В доробку забудовника вісім житлових комплексів, найвідоміші з них:

Поява Інвестиційної Групи Molodist на ринку нерухомості у 2021 році припала на вихід з «коронакризи», коли забудовники задовольнили відкладений попит інвесторів на сучасні будинки на мінімальній відстані від Києва. У 2022-2023 роках компанія однією з найперших відновила роботи на будівельних майданчиках, здає будинки в експлуатацію та залучає нових покупців квартир.

Конкурентні переваги

проект інвестиційної групи Молодість - ЖК Burgundia

Досвід, набутий раніше, дозволив швидко кристалізувати головні аргументи на користь придбання квартир саме в проєктах ІГ Molodist.

  1. Висока якість житла. За рівнем оздоблення, будматеріалів, устаткування та експлуатаційного обладнання будинків ЖК, які зводяться компанією, легко конкурують з найкращими проєктами столиці.
  2. Сучасні концепції ЖК. Високий ступінь озеленення територій ЖК, безбар'єрність та внутрішній простір без автівок — це все про провідні проєкти ІГ Molodist. Саме так компанія залучає в ряди своїх клієнтів молоді родини та молодь, які шукають для себе квартиру. Цьому допомагають й великі масиви зелені в передмісті столиці, що є унікальною пропозицією в порівнянні з мегаполісом з щільною забудовою.
  3. Розумні ціни без переплат. Вартість квадратного метра у передмісті на 15-20% нижче аналогічних ЖК в Києві. За ціною 30 000 — 37 000 грн/кв.м інвестор отримує сучасну квартиру з наповненням в комплексі комфорт чи бізнес класу з чудовою безпечною прибудинковою територією, озелененням, дитячими майданчиками та зонами воркауту.
  4. Гарантія здачі квартир. У передмісті Києва сформувалася когорта забудовників, які встигають вчасно виконати свої обов'язки перед інвесторами житла. Безумовно, місцевий ринок не зміг уникнути негативного впливу епідемії covid-19, а два роки потому — розгортання повномасштабної війни. Попри такі складні обставини кількість недобудов в Ірпені, Бучі, Вишневому, Чабанах та інших містах-супутниках Києва значно менша, ніж власне у столиці. Після тимчасового припинення будівництва у 2022 році роботи на головних будмайданчиках передмістя поновилися та рухаються до здачі будинків в експлуатацію.

Про розвиток та майбутнє бренду

директор ИГ Молодість Володимир Співак
Володимир Співак

Про роботу ІГ Molodist, її розвиток та про майбутнє ринку нерухомості розповів директор ІГ «Молодість» Володимир Співак: «На початку 2022 року безумовно великим ударом по Україні та по мешканцях Бучі, Ірпеня, Бородянки, Макарова, Горенки та інших містечок стало вторгнення російських варварів. Проте вже з кінця травня 2022 року ми почали відновлювати будівництво. Зараз ми вже набрали обертів та встигли навіть здати в експлуатацію розпочаті раніше проєкти, наприклад, ЖК Ірпінь Сіті та ЖК Олімп. Восени плануємо вводити в експлуатацію першу чергу будівництва ЖК Молодість. Відповідно, зовсім скоро наші інвестори отримають ключі від своїх омріяних домівок. Також, ми активно плануємо нові проєкти, які складуть гідну конкуренцію на ринку та дозволять розширити пропозицію саме якісного житла. Додатковим, але не менш важливим напрямком нашої діяльності є участь у відновленні соціальної інфраструктури, що має позитивно вплинути на життя в передмісті столиці».

Інвестиційна Група Molodist не відмовляється від планів очолити рейтинг лідерів ринку нерухомості Київської області. Значна частка ринку стане додатковою гарантію для інвесторів, які зможуть обрати житло у надійного забудовника.

Источник