Реєстрація /

Григорій Козловський і «рухівці» допомагають захисникам – вже понад 100 млн. і 1000 дронів

Григорій Козловський, відомий львівський бізнесмен і меценат, створена ним благодійна організація «Рух у Майбутнє» та ФК «Рух» вже два роки не тільки тримають руку на пульсі війни, а й ділом допомагають українським військовим нищити ворога. За два роки війни БО «Рух у Майбутнє» перерахувала на потреби ЗСУ, у різні військові частини понад 100 млн. грн.

З перших днів війни Григорій Козловський активно співпрацює та постійно допомагає 45-ій окремій артилерійській бригаді. Це підрозділ ракетних військ і артилерії Сухопутних військ Збройних сил України, створений 2014-го року в складі корпусу резерву, який дислокувався на Львівщині.

Від початку війни на фронт до 45-ої ОАБр вирушило:

  • обладнання для балансування коліс,
  • шиномонтаж,
  • компресори,
  • акумулятори для зарядки,
  • інструменти,
  • відбивні молотки та інше,
  • комплектуючі до системи Starlink,
  • зимові шини до вантажних автомобілів,
  • свердлильний верстат,
  • обладнання верхолаза,
  • гідравлічний прес,
  • безпілотники «Посейдон».
З перших днів війни Григорій Козловський допомагає 45-ій окремій артилерійській бригаді

Інші бригади ЗСУ отримали від львівського мецената Григорія Козловського 50 генераторів, понад 2 000 саперних лопаток, сотні болгарок, ноутбуків, мінівен, 250 артилерійських планшетів, мультифункціональні навчальні комплекси, 70 радіостанцій, а також капремонт 15 автомобілів.

Григорій Козловський допомагає ЗСУ

«Сьогодні кожен може зробити внесок у допомогу українським військовим. Неважливо, велика чи мала ваша допомога, вона буде цінною. Дуже важливо, щоб воїни, які зараз в окопах на сході, на півдні України, знали, що тут в тилу ми не сидимо склавши руки, а працюємо над тим, щоб надати нашим захисникам більше сили у вигляді потрібного для них обладнання та техніки.  Допомагаючи нашим воїнам, ми допомагаємо їм наблизити день нашої Перемоги над російським злом!», – зазначив Григорій Козловський.

З перших днів війни Григорій Козловський допомагає військовим

Григорій Козловський та його команда «жовто-чорних» в межах ініціативи «Пташки Перемоги» передали українським військовим пакет допомоги вартістю 4 мільйони гривень, профінансувавши закупівлю дронів. Прикордонники та розвідники 103-ї та 125-ї бригад ТрО ЗСУ, 24-ї ОМБр імені Короля Данила, 80-ї ДШБ ДШВ, 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ та 7-ї ОШБ, отримали дрони різних типів. Всього в межах ініціативи «Пташки Перемоги» під патронатом Львівської ОВА вдалось закупити понад 1000 дронів.

Григорій Козловський допомога ЗСУ

З першого дня повномасштабного вторгнення Григорій Козловський та футбольний клуб «Рух» спрямував усі свої зусилля та ресурси для допомоги українській армії, реабілітації воїнів, дітям та переселенцям.

Так спільно з благодійною організацією «Рух у Майбутнє» для військового госпіталю Львова було закуплено наркозо-дихальний апарат і нейрохірургічний мікроскоп – життєво важливі апарати вартістю 4 мільйони гривень.

Підтримав Григорій Козловський та його «футбольна родина» ще один важливий проєкт з реабілітації українських воїнів – ініціативу «Понад усе», яка розгорнулась на території Академії ФК «Рух» та комплексу Emily Resort у Винниках. Метою ініціативи стало лікування та реабілітація поранених військових і цивільних українців. Допомогу реабілітологів та лікарів вже отримали 54 українці.

А в новому 2024 році меценат та його спортивно-оздоровчий комплекс Emily Resort перерахували 2 мільйони гривень на протезування в Superhumans Center. Отримати якісну допомогу в ультрасучасному центрі реабілітації та протезування для постраждалих від війни, який функціонує за підтримки Першої Леді України Олени Зеленської та Міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, зможуть військові та цивільні, які постраждали від війни.

Не забуває меценат і про дітей, до Дня Святого Миколая Григорій Козловський разом з спортивно-оздоровчим комплексом Emily Resort та ФК «Рух», влаштували святковий вікенд для дітей-переселенців та дітей загиблих Героїв. Малеча побувала на екскурсії у казковому містечку зимових розваг Winterville, Парку Велетнів, відвідали Emily Zoo, побували в Академії «Руху», де побачили, як тренуються та живуть юні вихованці «жовто-чорних», погрались з талісманом клубу – Рухменом.

Крім того всі гроші, в розмірі 4 мільйони гривень, які були виручені від святкування Нового року в Emily Resort Григорій Петрович Козловський та спортивно-оздоровчий комплекс перерахували на потреби військових.

«Зраз дуже помітна втома людей від війни. Всім зараз важко, але ми не можемо звикати до цього, а для цього слід підтримувати нашу армію та допомагати нашим військовим, тож кожен з нас повинен долучитись до того, щоб наблизити нашу Перемогу над ворогом. Не будьте байдужими, допомагайте Збройним Силам України!», – зауважив Григорій Козловський.

Источник