Реєстрація /

Стало відомо, як просувається будівництво Подільсько-Воскресенського мосту

Роботи тривають на декількох ділянках.

На Подільсько-Воскресенського мосту роботи ведуться на всіх ділянках, в першу чергу – на в’їзді на Верхній та Нижній вал. Тут триває перекладка інженерних комунікацій, вивозиться ґрунт, не придатний для дорожніх робіт, розмітка території під майбутні підпірні стіни, для яких замовлена спеціальна арматура. 

За словами заступника директора Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Олександра Здольника, з’їзд з мосту на вулицю Набережно-Хрещатицьку на завершальному етапі будівництва — тут встановлюють деформаційні шви, освітлення, перильні та шумозахисні огородження.

Естакада на Рибальському півострові нині вже оснащується шумоізоляцією, поручнями, йде підготовка до нанесення гідроізоляційного шару на полотно дороги.

Естакаду на Труханів острів готують до укладання гідроізоляції, дорожнього одягу. Тут змонтовано шумоізоляцію. А для того, щоб наносити дорожні шари на естакадах на Трухановому острові та Горбачисі потрібна відповідна суха погода с середньодобовою температурою 10 градусів тепла.

Через блокаду руху будівельного транспорту мешканцями садового товариства на лівому березі, будівельникам тепер доводиться по Дніпру баржами возити пісок до мосту й вантажівками доправляти його у місце будівництва насипу на Русанівських садах. А на трасі у бік вулиці Бальзака вже встановлені всі опори, очікуються й металоконструкції, необхідні для того, щоби до кінця нинішнього року виконати всі будівельні роботи.

Стаття по темі: Земельний податок в 2021 році: коли і скільки сплачувати власникам землі

Нагадаємо, «Укравтодор» просить передати йому Подільський міст.

Джерело