Реєстрація /

«Укравтодор» просить передати йому Подільський міст

Так можуть добудувати швидше.

«Укравтодор» звернувся до голови Київської міськдержадміністрації Віталія Кличка з проханням передати в їх сферу управління скандальний недобуд – Подільсько-Воскресенський міст. В «Укравтодорі» впевнені, що це прискорить будівництво об'єкта і його введення в експлуатацію.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби «Укравтодору».

«Укравтодор» готовий взяти на баланс весь ансамбль, включаючи з'їзди і розв'язки, провести коригування проекту, експертизу і почати роботи», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що недостатня кількість мостових переходів через Дніпро в Києві є проблемою національного масштабу. Проїзд транзитного транспорту через столицю утруднений, не в останню чергу це призводить до накопичення в місті надмірної кількості вантажівок і утворення заторів.

Державне агентство автомобільних доріг України, яке разом з КМДА неодноразово протягом останніх років спільно вирішувало транспортні проблеми, готове допомогти, добудувавши Подільсько-Воскресенський міст.
Також він зазначив, що чим довше будується Подільсько-Воскресенський міст, тим він буде дорожче.

Стаття по темі: На велосипеді столицею: де побудують нові велодоріжки в Києві

Раніше повідомлялося, що на бульварі Леоніда Бикова в Деснянському районі столиці з'явилася двостороння велодоріжка. Її довжина 500 метрів, а ширина 2,0-2,5 метра. Велодоріжка облаштована київськими комунальниками в рамках впровадження нової схеми організації дорожнього руху.

Джерело