Реєстрація /

Рух на проспекті Перемоги під Шулявським мостом повністю перекриють майже на день

Водіїв просять оминати цю ділянку дороги.

23 червня із 01:00 до 12:00 повністю обмежать рух транспорту проспектом Перемоги в районі реконструкції Шулявського мосту. Про це повідомили у КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва».

У зв’язку із початком монтажу металоконструкцій нового Шулявського шляхопроводу, 23 червня заплановано їх перевезення через проспект Перемоги.

У комунальному підприємстві просять водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та уважно дотримуватися правил дорожнього руху, аби уникнути аварійних ситуацій на дорозі.

Раніше повідомлялося, що на Шулявському шляхопроводі розпочалися роботи з демонтажу.  Старий Шулявський міст, який знаходився в аварійному стані, повністю розібрали. Частину металевих конструкцій для нового мосту вже завезли на будівельний майданчик.

Так, усього для будівництва нового шляхопроводу потрібно 1700 тонн металоконструкцій і вже виготовили 1100 тонн, із яких майже половину завезли на будівельний майданчик. До 1 серпня виготовлять решту необхідних металоконструкцій.

Крім того, п’ять тролейбусних маршрутів відмінили через демонтаж конструкцій Шулявського шляхопроводу.

Джерело