Реєстрація /

Посадовець вимагав хабар за оренду приміщення у Києві

Спіймали на гарячому.

На хабарі викрито заступника директора з науково-технічної роботи НАН України.
 
За даними слідства, посадовець вимагав у громадянина 50 тис. гривень хабара за вирішення питання про надання в оренду нежитлового приміщення інституту електродинаміки НАН України.
 
Посадовця викрито після отримання ним другої частини неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення йому про підозру.
 
Викриття корупційного злочину проводилося прокурорами спільно з співробітниками Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області.

Читайте також: Коли жителів «хрущовок» переселять в новобудови: реконструкцію застарілого житла обіцяють зрушити з мертвої точки

Раніше набуло чинності рішення Київради про внесення змін до Порядку розміщення вивісок в місті Києві, згідно з яким спрощується процедура оформлення підприємцями кронштейнів, які належать до групи інформаційних вивісок. Окрім того, зазначеним рішенням синхронізовано форматні зони. Таким чином, подати заявку на оформлення кронштейну можна скориставшись онлайн-сервісом – http://eadv.kyivcity.gov.ua.

Джерело