Реєстрація /

Покупцям з дітьми складніше купити житло, ніж парам без дітей

Батькам важлива безпека району.

Парам з дітьми до 18 років складніше купити будинок. В результаті такі сім'ї купують житло за суму більше, ніж розраховували. Крім того, будинки напевно будуть менше, ніж планувалося спочатку.

Про це повідомляють аналітики компанії Zillow.

Батьки при купівлі житла звертають увагу на безпеку району і його контингент; вони надають велике значення кількості спалень і ванних кімнат, а також простору загального користування.

Їм важливо і розташування об'єкта, тому, що батьки часто намагаються поєднувати виховання дітей і роботу, і їм потрібні дитячі садки і школи в найближчій доступності.

Стаття по темі: Купівля котеджу під Києвом: ціни приємні, а пропозиція зростає

Сім'ї з дітьми, за словами аналітиків, з більшою ймовірністю, ніж бездітні пари, зіткнуться з відмовою в іпотеці. Крім цього, вони будуть довше розглядати різні варіанти.

Раніше повідомлялося, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує у разі прийняття рішення про знесення застарілого будинку обов’язково спочатку звести нове житло, переселити до нього людей і лише після цього зносити стару будівлю.

Стаття по темі: Купуємо таунхаус в Києві: що, де, за скільки?

Джерело