Реєстрація /

Нову школу для тисячі учнів побудують на Троєщині

Розробляють проект.

Мешканцям Троєщини обіцяють побудувати нову школу. Вона зможе навчати 1 тис. 180 учнів і буде побудована в мікрорайоні № 20 на вул. Цвєтаєвої в районі Вигурівщина-Троєщина. Поки гроші виділені тільки на проект, а на 2020 рік будуть передбачені кошти і на будівництво навчального закладу.

Про це повідомив депутат Київради Сергій Майзель.

«Школа буде зі стадіоном. Уже проголосований детальний план території. У нас все є, щоб протягом двох з половиною років реалізувати цей проект. Ми готові вже будувати приблизно в вересні наступного року, тобто готові вже виходити на майданчик», – зазначив депутат.

Читайте також: За скільки реально купити квартиру в Києві в 2018 році

Раніше повідомлялося, що на початку нового навчального року в п'яти навчальних закладах Київської області місцева влада вирішила зробити капітальні ремонти. Так, в серпні Управління капітального будівництва Бориспільської міськради без проведення тендерів уклало договори на загальну суму майже 5 млн. 500 тис. гривень на проведення капремонту трьох дитсадків і однієї школи, а Миронівська міськрада – договір на 65,6 тис. гривень на капремонт ясельного корпусу дитсадка.

Джерело