Реєстрація /

У Дніпровському районі реконструюють стадіон школи, ремонт якого не робили 35 років

Гроші візьмуть із бюджету.

Протягом двох років у Дніпровському районі реконструюють спортивний майданчик спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 120 із поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу на вул. Райдужна, 17-Б у Дніпровському районі. Після оновлення займатися спортом зможуть до 150 школярів одночасно.

Про це йдеться у розпорядженні КМДА.

Майданчик для занять спортом побудовано у 1982 році. За 35 років експлуатації його оснащення вийшло з ладу і потребує заміни. Тренажери, футбольне поле, гімнастичне містечко перебувають в аварійному стані, що не дає учням можливості займатися фізкультурою. Реконструкцію проведуть без зміни зовнішніх розмірів шкільного стадіону, проте передбачать більш раціональне використання його території та оптимальні умови для занять 150 дітей одночасно.

Читайте також: За скільки реально купити квартиру в Києві в 2018 році

Раніше повідомлялося, що у КМДА звернулися до Міністра економрозвитку Степана Кубіва з проханням вирішити питання з передачею стадіону «Старт» у комунальну власність. Без цього рішення не можуть почати ремонт. Зараз спорткомплекс знаходиться в державній власності.

Джерело