Реєстрація /

На вулиці Грушевського облаштували острівці безпеки

Дорога стала безпечнішою.

На одній із центральних вулиць міста з інтенсивним трафіком – вул. Михайла Грушевського – дорожники влаштовують острівець безпеки для пішоходів.

Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Минулого року влаштовано модульний підвищений острівець безпеки на вул. Олександра Архипенка. Крім того, аналогічні інженерні рішення, спрямовані на підвищення безпеки всіх учасників дорожнього руху, втілені на бул. Дружби Народів (біля виходів зі станції метро у напрямку Печерського мосту) та на вул. Труханівській.

Ремонт дороги

Станом на 1 серпня Службою автомобільних доріг Київської області з передбачених на ремонти доріг в 2018 році 1 млрд. 340 млн. гривень фактично було використано всього 85 млн. гривень.

Лише 3 липня розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації було затверджено перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування в Київській області на 2018 рік. Всього згідно з цим переліком передбачається ремонт 395 кілометрів асфальтового покриття на Київщині. З них понад 100 об'єктів поточного середнього ремонту автодоріг по всій області і три об'єкти, де передбачається проведення капітального ремонту.

Ремонт дороги
Джерело