Реєстрація /

Ремонт Кільцевої дороги в районі вулиці Богатирської завершать восени 2019 року

Роботи тривають.

Капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирської завершать восени наступного року.

По це заявив мер Києва Віталій Кличко.

Основний проїзд на цій ділянці буде близько 2 кілометрів. Планом передбачено будівництво 2-х нових шляхопроводів, підземного пішохідного переходу, влаштування насипу земляного полотна, перекладення усіх комунікацій та інженерних мереж. Також передбачено озеленення навколишньої території.
Вже виконані роботи з підготовки будівництва шляхопроводів через вул. Богатирську та через залізницю. Зроблено тунельну частину підземного пішохідного переходу. Розпочато влаштування насипу земляного полотна. 

Віталій Кличко нагадав, що за попередніх два роки у Києві відремонтували понад 500 кілометрів доріг та проїздів. І, як мінімум, 300 кілометрів планують оновити цього року.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

На сьогодні у місті завершуються ремонтні роботи на вулиці Ярославів Вал та на транспортній розв’язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила, де одночасно ремонтують 3 шляхопроводи та 4 підземних пішохідних переходи. Триває капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиці Кирилівської та вулиці Олени Теліги. Там, за словами мера, є невелике відхилення від графіку через надзвичайну ситуацію, спричинену стихією. Активно ведуться роботи на вулиці Алматинській та шляхопроводі на цій вулиці, вулицях Назарівській, Генерала Родимцева.

Джерело