Реєстрація /

На ДВРЗ хочуть створити зону відпочинку та спорту

На зелену зону перетворять занедбану територію.

У Києві в Дніпровському районі може з’явитися ще одна впорядкована зелена зона зі спортивним акцентом замість занедбаної ділянки. Однією з локацій для облаштування нової зони відпочинку обрано територію між буд. 64-А на вул. Алматинській та площею біля адміністративної будівлі Дарницького вагоноремонтного заводу.

Одна із ідей – на місці колишнього монумента Леніна, розмістити садово-паркову скульптуру, влаштувати екопарковку біля центрального входу в новий сквер та провести благоустрій та озеленення цієї території.

Окрім іншого, Олексій Король запропонував силами КО «Київзеленбуд» розробити попередню візуалізацію майбутнього проєкту з розвитку комплексної зони відпочинку на ДВРЗ, яка включатиме ці три зазначені локації.

На питання стосовно виконання робіт II черги будівництва скверу на вулиці Інженера Бородіна, Олексій Король відповів, що в цьому році підприємство активно шукає кошти та має надію завершити будівництво до кінця року.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше повідомлялося, що киянам показали, як виглядатиме Бортницька станція аерації після реконструкції. Також ПрАТ «АК «Київводоканал» як замовник реалізації проекту оголосив міжнародний тендер на вибір генеральної підрядної організації для виконання будівельних робіт із реконструкції Бортницької станції аерації.

Джерело