Реєстрація /

На бульварі Тараса Шевченка висадили безалергійні тополі

Висаджувати будуть в різних районах Києва.

На бульварі Тараса Шевченка висадили 20 тополь чорних «Італіка». 

«Вже неодноразово в КО «Київзеленбуд» зверталися компанії, які, наприклад, замість проведення корпоративу, хочуть висадити дерева або взяти участь у толоці. Подібні заходи – це про соціальну відповідальність, про розуміння того, як корисно проводити час і бути прикладом для інших», – зауважив в.о. гендиректора КО «Київзеленбуд» Олексій Король. 

Тополя чорна Італіка – високе, швидкоросле, листяне дерево з вузькою колоновидною формою крони, яка згодом розширюється, особливо в нижній частині. Тополя є потужним зеленим фільтром, який поглинає велику кількість вуглекислого газу і забруднюючих атмосферу речовин, виробляючи при цьому в кілька разів більше кисню, ніж інші дерева. Незважаючи на те, що це відносно вузьке дерево, воно потребує великої території так, як має потужну кореневу систему. Тополя Italica не є алергеном, так як не має плодів (насіння з чубчиком зі сріблястих волосків).
 

парк

 

парк

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що за останні п’ять років у столиці оновили та реконструювали майже 400 парків і скверів. Ще 370 земельних ділянок отримали статус скверу, парку чи зеленої зони.

Джерело