Реєстрація /

У Києві оновили 400 парків та скверів


Також наддали земельним ділянкам новий статус.

За останні п’ять років у столиці оновили та реконструювали майже 400 парків і скверів. Ще 370 земельних ділянок отримали статус скверу, парку чи зеленої зони.

Про це повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів.

За ці роки в парках відремонтували та збудували нових 16 фонтанів. Зокрема, у Сирецькому та Куренівському парках, парку «Совки» та парку Партизанської слави тощо.

Загальна площа зелених зон і лісопаркових територій у столиці – майже 400 кв. км, що майже дорівнює площі литовської столиці Вільнюса. У планах міста – продовжити капітальний ремонт знакових і популярних парків для комфортного та безпечного дозвілля киян і гостей Києва.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело