Реєстрація /

На будівництві метро на Виноградар вже перенесли інженерні мережі (відео)

Роботи профінансували.

Роботи з будівництва двох нових станцій метрополітену в напрямку Виноградаря тривають за графіком. І наприкінці наступного року місто планує відкрити нові станції.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Роботи відбуваються на всіх шести будмайданчиках нової ділянки метрополітену. Там вже перенесли тепломережі і продовжують винесення інженерних мереж з-під ділянок будівництва метрополітену. На вулиці Межовій розібрали будівлі Станції технічного обслуговування, що заважали будівництву. На будмайданчику на перетині вулиць Північно-Сирецької і Межової метробудівці просунулися суттєво – під землю. Тут працює тунелепрохідницький комплекс, який фахівці назвали «Галиною». Він вже пройшов 425 метрів правого перегінного тунелю в напрямку станції метро «Сирець». Як запевняють метробудівці, роботи тривають за графіком. І наприкінці наступного року ми плануємо відкрити дві нових станції метро на Виноградар», – наголосив Віталій Кличко.

 

Стаття по темі: Ціни на нерухомість в Україні після карантину: що змінилося і чи варто купувати зараз

Раніше повідомлялося, що киянам показали, як виглядатиме Бортницька станція аерації після реконструкції. Також ПрАТ «АК «Київводоканал» як замовник реалізації проекту оголосив міжнародний тендер на вибір генеральної підрядної організації для виконання будівельних робіт із реконструкції Бортницької станції аерації.

Джерело