Реєстрація /

МВС просить передати їм будівлю в центрі Києва

Є звернення.

Міністр МВС Арсен Аваков звернувся до президента Національної академії наук України Анатолія Загороднього з проханням про передачу для потреб Національної поліції України 16-ти поверхового лабораторного корпусу інституту фізіології імені Богомольця в Києві.

Про це стало відомо з листа міністра внутрішніх справ Арсена Авакова президенту Національної академії наук Анатолію Загородньому, опублікованого киянкою Іриною Навольневою на сторінці в соцмережі Facebook.

Як випливає з документа, міністр МВС вважає, що в умовах пандемії і військової агресії на Сході України підрозділи Нацполіціі гідно реагують на всілякі виклики і загрози. При цьому, за словами Арсена Авакова, територіальні органи і підрозділи поліції гостро потребують будівлях і спорудах для розміщення особового складу в Києві.

Арсен Аваков зазначає, що в той же час на балансі інституту фізіології імені Богомольця знаходиться 16-ти поверховий лабораторний корпус загальною площею 9490,3 квадратних метрів на вулиці Академіка Богомольця, 4.

Міністр попросив президента Національної академії наук України Анатолія Загороднього розглянути можливість передачі цієї будівлі для потреб Нацполіціі.

Читайте також: Як забудовники уникають відповідальності за несвоєчасну здачу будинків. Ключові пункти інвестиційного договору

Раніше Верховний суд України роз'яснив, які можуть бути підстави для зняття з реєстрації власника житла (або його частини).

Джерело