Реєстрація /

Лютий порадував столичних ріелторів хорошою динамікою

Кількість заявок на оренду нежитлових приміщень зросла в 5 разів.

Лютий 2018 року показав оптимістичну динаміку у всіх сегментах ринку вторинної нерухомості столиці. Про це розповіла Генеральний директор АН «Благовіст» Олена Біберова.

«У лютому ринок нерухомості столиці показав хорошу динаміку. Ціни стабілізувалися без тенденції до зниження, торг зупинився на мінімальних (чисто символічних) значеннях, кількість заявок зросла. Ми вважаємо, що рік стартував дуже активно і всі позначені в лютому тенденції матимуть продовження в наступних місяцях», – прокоментувала керівник агентства.

При цьому на ринку оренди тенденцію підтверджують як кількість укладених угод, так і потік заявок, які надходять в ріелторські компанії на оренду різних типів об'єктів.

«У лютому стабільно активний попит спостерігався на всі типи і цінові категорії об'єктів нерухомості. Однак всі рекорди побив комерційний сегмент – кількість заявок на оренду нежитлових приміщень зросла в 5 разів. Це дуже позитивний сигнал, який дозволяє будувати оптимістичні прогнози як для ринку нерухомості, так і для розвитку загальної економічної ситуації», – поділилася спостереженнями Олена Біберова.

Джерело