Реєстрація /

Кільцеву дорогу почали повертати Києву, щоб розпочати будівництво

Скоро розпочнуть будівництво.

Столична влада розпочала прийняття у користування низки державних дорожніх об’єктів, зокрема, частини Окружної дороги. 

Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За його словами, це перший крок до повноцінної передачі, зокрема, ділянки Окружної дороги, яка наразі перебуває у власності області.Розпорядженням, зокрема, передбачається передача на безоплатній основі

частини: Гостомельське шосе – просп. Маршала Рокоссовського протяжністю 7,316 км. Крім того, місту готові передати ділянки дороги протяжністю 4,158 км, що проходить вулицею Академіка Заболотного від Музею національної архітектури й побуту Пирогово до Дніпропетровського шосе (залізничний шляхопровід); півкільця, що протяжністю 2,620 км, що проходить від вулиці Ватутіна до Одеської площі; ділянки протяжністю 1,820 км – від повороту на місто Вишневе до вулиці Трублаїні; ділянку Київ – Іванків – Овруч, протяжність якої 0,758 км, що проходить Мінським проспектом від площі Шевченка до перехрестя з автомобільною дорогою Гостомельське шосе – просп. Маршала Рокоссовського.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирської завершать восени наступного року.

Джерело