Реєстрація /

На Великій Окружній та проспекті Глушкова майже на рік обмежать рух

Будуватимуть кабельну лінію.

На Великій Кільцевій дорозі та проспекті Академіка Глушкова обмежується рух транспорту у зв'язку з будівництвом кабельної лінії-110 кВ «Новокиївська-Московська №1, 2». Обмеження руху триватиме до 5 липня 2019 року.

Про це стало відомо з розпорядження Київської міськдержадміністрації.

Відповідно до розпорядження КМДА, «ДТЕК Київські електромережі» має розробити та узгодити з Управлінням патрульної поліції Києва, і подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА схему організації дорожнього руху на час проведення робіт. Також повинні бути встановлені технічні засоби регулювання дорожнього руху відповідно до цієї схеми.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Відзначається, що під час будівельних робіт необхідно забезпечити вільний і безпечний рух пішоходів та транспортних засобів.

У центрі Києва, на вулиці Рейтарській триває ремонт асфальтобетонного покриття. У зв'язку з тим, що ремонт не встигають завершити в обумовлені раніше терміни, водіїв попередили, що роботи затягнутися. Обмеження руху транспорту буде на ділянці від вул. Золотоворітської до вул. Гончара до 12 серпня 2018 року.

Джерело