Реєстрація /

Київ готують на випадок блекауту взимку

Столиця готується на випадок перебоїв з електропостачанням.

Більше 60% необхідних робіт на об’єктах теплопостачання вже виконані і місто активно проводить ремонти та регламентні роботи. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Дуже важливо, щоб усі, від кого залежить проходження зимового періоду, трималися в тонусі, бо всі розуміємо, зима буде непроста. Як проходитиме опалювальний сезон залежить від енергетиків, комунальників, місцевої та центральної влади і, безперечно, і від громадян. Кожен на своєму рівні може допомогти сформувати запас енергетичної стійкості, щоб не дати ворогу досягти своїх цілей. Усі поради і алгоритми, що допомагали нам минулої зими залишаються актуальними і ми повинні, на жаль, готуватись до життя в умовах можливого обмеження електропостачання. Консолідуючи зусилля, ми пройдемо зиму стабільно», – підкреслив Петро Пантелеєв.

Місто готується до проведення штабних навчань на випадок перебоїв з електропостачанням різного рівня й масштабу.

Стаття по темі: Розрахунок кредиту єОселя на прикладі ЖК в передмісті Києва

«Будемо до деталей відпрацьовувати дії, організацію і координацію роботи всіх служб під час найгірших випадків і сценаріїв. Це зробимо завчасно – до початку опалювального сезону», – сказав заступник голови КМДА.

Джерело