Реєстрація /

Киянам розповіли, які документи потрібні для заміни газового обладнання

Інформацію опублікував «Київгаз».

При заміні газового обладнання в квартирі необхідна нова документація, яку можуть підготувати фахівці «Київгазу».

Про це повідомив начальник служби експлуатації внутрішньобудинкових газопроводів та газового обладнання ПАТ «Київгаз» Віталій Грідін.

«При заміні газового обладнання в квартирі готується нова схема або технічне рішення. Технічне рішення робиться, коли відбувається зміна обсягу приміщення і зміна димовідведення від газового обладнання, але при цьому потужність обладнання не збільшується. А схема робиться, коли стару колонку просто змінюють на нову, в тому ж приміщенні, на тому ж місці, з висновком в той же димар», – розповів Віталій Грідін.

Також він зазначив, що проект робиться в тому випадку, коли збільшується потужність встановлюваного газового обладнання. Тільки тоді видаються технічні умови і робиться новий проект, а документацію може підготувати проектно-монтажна організація з відповідною ліцензією.

Стаття по темі: Як економити на комунальних послугах в 2019 році: практичні поради

Раніше повідомлялося, що Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює відставку глави НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва в разі відмови компанії знизити до 24 квітня 2019 року ціну на газ, що відпускається для потреб населення.

Джерело