Реєстрація /

«Київгаз» пояснив, що робити споживачам, які перерахували гроші не на той рахунок

Гроші можуть повернути.

Компанія «Київгаз» роз'яснила абонентам, що в разі помилково перерахованих коштів за спожитий газ на рахунки «Київгазу», гроші залишаються на особовому рахунку. Для їх подальшого використання необхідно звернутися в центр обслуговування абонентів у відповідному районі міста Києва.

«Якщо кошти були помилково сплачені абонентом, наприклад, на рахунок ПАТ« Київгаз », то ці гроші залишаються на особовому рахунку і їх можна використовувати при оплаті послуг за наступний період», - йдеться в повідомленні.

Стаття по темі: Покрокова інструкція: як укласти договір на поставку електрики, повернути переплату і провести звірку рахунків

Для того, щоб використовувати в подальшому перераховані кошти, потрібно звернутися в центр обслуговування абонентів з оригіналами паспорта та ідентифікаційного коду і написати заяву встановленого зразка на перенесення коштів з рахунку ПАТ «Київгаз» на рахунок ДП «КіевГазЕнерджі».

Стаття по темі: Як економити на комунальних послугах в 2019 році: практичні поради

Раніше повідомлялося, що Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює відставку глави НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва в разі відмови компанії знизити до 24 квітня 2019 року ціну на газ, що відпускається для потреб населення.

Джерело