Реєстрація /

Киянам презентували проект реконструкції Поштової площі


З проектом можна ознайомитися ближче у Колонній залі КМДА.

В кулуарах Колонної зали на другому поверсі КМДА презентували кращу концепцію історико-культурного, туристичного центру «Річкова брама тисячолітнього Києва» на Поштовій площі. 

Робота конкурсантів відбувалась у два тури. Учасниками першого туру конкурсу мали можливість стати повнолітні кияни, українці, які зацікавлені у реабілітації пізнавального ресурсу Поштової площі та створенні якісних і комфортних умов відвідування та використання її публічного простору. Результати першого туру були покладені в основу конкурсного завдання другого туру, в якому взяли участь професіонали, дипломовані архітектори-практики. Над оцінкою конкурсних пропозицій працювало висококваліфіковане журі з експертів різних сфер діяльності: архітектура, містобудування, ландшафтний дизайн, історія, туризм, культура. Критеріями оцінки найкращої ідеї, проектної пропозиції стали: технологічність, екологічність, енергоефективність, безпечність всіх рішень, можливість реалізації.

Перше місце отримала робота архітекторки Людмили Баженової.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

почтовая площадьпочтовая площадьпочтовая площадь

Раніше повідомлялося, що у Києві в четвер, 24 січня був демонтований пам'ятник російському полководцю Олександру Суворову, який був розташований перед військовим ліцеєм ім. Богуна на бульварі Лесі Українки.

Джерело