Реєстрація /

Киянам показали нові фото із реконструкції зупинок швидкісного трамваю


Роботи не зупиняють.

Киянам повідомили, як триває реконструкція зупинкових комплексів Борщагівської гілки швидкісного трамвая. Зокрема, масштабний ремонт зупинок «Бульвар Кольцова» та «Вулиці Зодчих».

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Київської міськдержадміністрації (КМДА).

«За минулі роки фахівці «Київпастрансу» капітально відремонтували 8 зупинок швидкісного трамвая: «Площа Перемоги», «Політехнічна», «Польова», «Старовокзальна», «Вацлава Гавела», «Гарматна», «Гната Юри», «Вулиця Потапова». На завершальній стадії роботи на зупинці «Бульвар Кольцова». Тут вже збудували дві підвищених платформи з урахуванням потреб маломобільних груп населення. Змонтували металеві навіси над платформами. Проклали всі необхідні мережі. Також облаштували світлові сигнали для пасажирів, які сповіщають про наближення трамвая», – повідомив Віталій Кличко.

Також на станції звели навіси, освітлені тепер LED-cвітильниками. Змонтували турнікетну групу, встановили каси для продажу квитків, технологічні приміщення для обслуговування станції. Встановили відеоспостереження.

Реконструкція трамвайної зупинки здійснюється з використанням сучасних новітніх технологій. Завершити повний комплекс робіт заплановано в листопаді цього року.

Наступна на черзі – зупинка «Вулиця Зодчих». Сьогодні там тривають роботи з перекладання трамвайних колій. До кінця року завершать повну реконструкцію і цієї зупинки.
 

ремонт дорогиремонт дорогиремонт дорогиремонт дороги

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що першу чергу транспортного обходу – Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД) – планує будувати китайська компанія poli Changda Engineering Co. Ltd, з якою «Укравтодор» в останній день жовтня підписав меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва дороги.

Також на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до бюджету міста Києва на 2020 рік. Зокрема депутати ухвалити рішення про додаткове фінансування комунальних підприємств «Київський метрополітен» та «Київпастранс». Таким чином КП зможуть виплачувати зарплату працівникам і надалі забезпечувати перевезення пасажирів у звичному режимі. 

Джерело