Реєстрація /

Дороги у Голосіївському районі перевірять на безпечність

Ситуацію на дорогах району хочуть покращити.

Для виявлення аварійно-небезпечних ділянок вулиць, покращення транспортного і пішохідного руху в Голосіївському районі комплексно обстежать вулично-дорожню мережу. Зокрема, проаналізують стан спеціально облаштованих місць для зупинки транспортних засобів, майданчиків для їхньої стоянки, технічних засобів регулювання дорожнього руху. Це передбачено розпорядженням КМДА № 1584.

Також аналізуватимутьнаявну організацію дорожнього руху, його інтенсивність, склад транспортних і пішохідних потоків, місця концентрації дорожньо-транспортних пригод і місця з обмеженою пропускною здатністю, ділянки із значними затримками транспортних і пішохідних потоків. Фахівці також врахують статистику ДТП, інформацію підрозділів патрульної поліції про порушення правил дорожнього руху, результати вивчення умов руху за допомогою ходових лабораторій.

Все це повинні зробити до 15 листопада цього року і розробити звіт із висвітленням проблемних питань і пропозиціями щодо їхнього вирішення.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що столична влада розпочала прийняття у користування низки державних дорожніх об’єктів, зокрема, частини Окружної дороги. Це перший крок до повноцінної передачі, зокрема, ділянки Окружної дороги, яка наразі перебуває у власності області.

Джерело