Реєстрація /

Де в Києві не буде води до початку жовтня: перелік вулиць та дати

Роблять ремонт.

«Київводоканал» робить ремонт трубопроводів, в зв'язку з чим заплановано відключення водопостачання по ряду адрес в столиці. Підприємство опублікувало адреси, де в Києві не буде води до початку жовтня.

Подробиці повідомляє прес-служба ПрАТ «АК «Київводоканал», яка нагадала жителям будинків, в яких не буде водопостачання, про необхідність запастися водою на час ремонтних робіт.

Де в Києві не буде води. Адреси та дати

  • 20 вересня з 20:00 до 21:00 21 вересня: бульвар Дружби Народів, 8-А, 10,10, 12,14,12-Б; вул.Товарна, 4-А, 6-А, 8-А; вул. Менделєєва, 4;
  • 21 вересня з 9:00 до 21:00: вул. Ломоносова, 33/43;
  • 27 вересня з 21:00 до 7:00 28 вересня: просп. Тичини, 2; Дніпровська набережна, 2,7;
  • 2 жовтня з 8:00 до 18:00: просп. Тичини, 9,9-Б, 18; вул. Бучми, 7,8;

Стаття по темі: «Утепляємось» за рахунок держави: що для цього потрібно?

Раніше в Києві прийняли рішення взяти на баланс безгосподарні інженерні мережі. Йдеться про теплові мережі і водопроводи. Частина з них була проведена забудовниками і так і не передана на баланс міста. Тепер, коли в цих мережах відбуваються аварії, ремонтувати їх нікому і у киян немає води і тепла. Спочатку проведуть облік таких мереж, що дозволить теплопостачальним і водопостачальних організаціям оперативно реагувати в разі аварійного пошкодження мереж і надавати більш якісні послуги жителям столиці.

«Інвентаризація мереж дозволить провести моніторинг зношеності і виявити недоліки в існуючій системі водопостачання і теплопостачання міста. Крім того, ми повинні мати точний облік мереж для розробки міських програм з оновлення систем водо- і теплопостачання Києва», – зазначив співавтор проекту рішення, депутат Київради Святослав Кутняк.

Читайте також: Що буде з цінами на квартири в Києві в 2019 році

Раніше повідомлялося, що роботи з реконструкції, капітального ремонту та технічного переоснащення внутрішніх інженерних систем тепер не потребують отримання дозвільних документів на їх виконання. Це стосується як житлових, так і нежитлових будинків.

Джерело