Реєстрація /

Брюс Уілліс продає будинок

Будинок розташований на пляжі.

Актор Брюс Уілліс виставив на продаж пляжний комплекс. Крім власне житла комплекс включає в себе павільйон для йоги і майданчик з піратським кораблем, на острові Parrot Cay, який входить до складу британського архіпелагу Теркс і Кайкос в Вест-Індії, недалеко від Гаїті. Купити об'єкт можна за 33 млн. дол.

На острові Parrot Cay знаходиться всього близько дюжини приватних маєтків, в тому числі, зі знаменитими власниками, такими як Донна Каран та Крісті Брінклі.

Брюс Уілліс купив ділянку в 2000 році, а закінчив будівництво будинку в 2004 році. Будинок відремонтували та оновили в 2018 році. Актор разом з сім'єю часто відпочиває на острові, святкує дні народження, ювілеї і Різдво, прагнучи досягти спокою і відокремленості.

Стаття по темі: Купити квартиру закордоном: ціни, країни, як оформити угоду

Площа будинку 1250 кв. м він знаходиться на прибережній ділянці майже в три гектари. Особняк включає в себе п'ять спалень в головному будинку і ще дві в суміжних. На території також є дві гостьові вілли з трьома спальнями.

Дом Брюса УиллисаДом Брюса УиллисаДом Брюса Уиллиса

Раніше повідомлялося, що особняк, що належав Майклу Корлєоне в знаменитому фільмі «Хрещений батько» 1972 року, вперше за 40 років з'явився на ринку. Вартість об'єкта 1,4 млн. дол.

Джерело