Реєстрація /

Вілла з фільму Альфреда Хічкока продається

Площа вілли перевищує тисячу квадратних метрів.

Вілла Château de la Croix des Gardes площею 1 тис. 200 кв. м розташована на вершині пагорба Croix des Gardes і може похвалитися панорамними видами на Канни, Середземне море і Леринські острови. Триповерхова будівля виставлено у відкритий продаж вперше за 56 років компанією Sotheby's International Realty. Для вілли шукають заможного покупця, а сума, за яку хочуть продати будинок, не повідомляється.

Будинок звели в XIX столітті. Тоді заможний британець лорд Брогем почав зведення розкішної вілли під назвою English hill. У 1919 році об'єкт продовжив будувати швейцарський промисловець Поль Жиро. А в 1960 році його купив Густав Левен, засновник всесвітньо відомої марки мінеральної води Perrier. Бізнесмен помер в 2008 році, і будинок зараз належить групі невідомих інвесторів.

Вілла включає в себе бібліотеку з кімнатою для читання, зимовий сад, літню терасу, їдальню, басейн, кабінет і шість спалень.

Згідно з місцевою легендою, нерухомість вразила всесвітньо відомого режисера Альфреда Хічкока під час його чергового візиту на Каннський кінофестиваль. Автор фільму «Спіймати злодія» зняв всередині вілли цілий епізод балу-маскараду.

Раніше повідомлялося, що вілла Девіда Боуї виставлена ​​на продаж.