Реєстрація /

У грудні можно було купити квартиру за двадцять одну тисячу доларів

Ріелтори назвали найдоступніші об’єкти.

Найбюджетнішим об'єктом, проданим в грудні, стала 1-кімн. «гостинка» по вул. Березняківській в Днепровсокм районі, площею 25 кв. м, яка була продана за 21 тис. 500 дол. США.

У категорію самих доступних об'єктів в грудні потрапила також 1-кімнатна квартира в передмісті столиці – місто Бровари. Житло площею 34 кв. м продано за 18 тис. 300 дол. США. Про це повідомила Галина Мельникова, Генеральний директор АН «Благовіст».

Найбільш дорогим об'єктом, реалізованим в грудні в рамках цього сегмента (до 250 тис. дол.), стала 2-кімнатна квартира площею 60,5 кв. м на вул. Городецького в будинку ранньої дореволюційної забудови. У квартирі виконаний авторський ремонт, вона укомплектована італійськими меблями і технікою від світових виробників. Даний об'єкт був проданий за 235 тис. дол.

«У дорогому ціновому сегменті крім безпосередньо характеристик самої квартири на вартість впливає місце розташування. Покупці готові платити більше за квартири, розташовані на вулицях, де відчувається шарм старого міста, в будинках з історією», – говорить Генеральний директор АН «Благовіст».

Раніше повідомлялося, що кожна п'ята квартира з тих, які виставлені на продаж у Києві, коштує менше 50 тис. доларов.