Реєстрація /

При створенні рейтингу новобудов ошукані інвестори матимуть право «вето»

Інвестори вірять у те, що співпраця громадськості і бізнесу дасть хороший результат.

Ініціатори системи рейтингування новобудов запросили до роботи над ним і Асоціацію допомоги постраждалим інвесторам, надавши її представникам навіть право ветувати ті чи інші пропозиції на рейтингування. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Олексій Гончарук, президент Асоціації.

«Нашій організації при створенні цього рейтингу інші партнери – рейтингове агентство IBI-Rating та Конфедерація будівельників України, надали право «вето». Тобто, ми маємо право сказати, що не згідні з якоюсь оцінкою, поставленою експертами, і наша позиція обов’язково має враховуватися. Це свідчить про довіру до нас – до організації, яку формують звичайні люди,які постраждали внаслідок недобросовісних дій забудовників. Ця взаємна довіра має вилитися в якісний результат, коли громадськість і бізнес роблять спільні конкретні кроки на шляху до очищення галузі», – зазначив Олексій Гончарук.

Нагадаємо, вже повідомлялося про механізм використання права «вето» Асоціацією постраждалих інвесторів.

Джерело

ІАП «Столична нерухомість»

Ініціатори системи рейтингування новобудов запросили до роботи над ним і «Асоціацію допомоги постраждалим інвесторам», надавши її представникам навіть право ветувати ті чи інші пропозиції на рейтингування. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Олексій Гончарук, президент Асоціації.

«Нашій організації при створенні цього рейтингу інші партнери – рейтингове агентство IBI-Rating та Конфедерація будівельників України, надали право «вето». Тобто, ми маємо право сказати, що не згідні з якоюсь оцінкою, поставленою експертами, і наша позиція обовязково має враховуватися. Це свідчить про довіру до нас – до організації, яку формують звичайні люди,які постраждали внаслідок недобросовісних дій забудовників. Ця взаємна довіра має вилитися в якісний результат, коли громадськість і бізнес роблять спільні конкретні кроки на шляху до очищення галузі», - зазначив Олексій Гончарук.

Нагадаємо, вже повідомлялося про механізм використання права «вето» Асоціацією постраждалих інвесторів.