Реєстрація /

Боротьба з МАФами докотилася до «Теремків»

Власники деяких тимчасових споруд вирішили забрати їх самостійно.

Працівники КП «Київблагоустрій» демонтували сім нововстановлених тимчасових споруд на просп. Глушкова, 27-31 у Києві. Крім того, був запланований демонтаж торговельного ряду на просп. Глушкова, 27, що складався із 6 павільйонів загальною площею близько 140 кв.м., який незаконно встановили у лютому 2014 року, але напередодні вночі власники вивезли кіоски власними силами.

За минулий тиждень силами КП «Київблагоустрій» на виконання доручень Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища було демонтовано понад 20 нововстановлених тимчасових споруд.

Зокрема, МАФи демонтували з тротуарів на вул. Ревуцького, 12/1 (Дарницький район), площі Героїв Бресту (Святошинський район), вул. Єреванській, 31, вул. Політехнічній, 31-Б (Солом’янський район).

Також звільнено від тимчасових споруд зелені зони на вул. Лайоша Гавро, 17-А (Оболонський район), бульв. Дружби Народів, 30 (Печерський район), вул. Святошинській, 5 (Святошинський район), вул. Гарматній, 43, вул. Пост-Волинській, 2/103 (Солом’янський район), вул. Мельникова (ст.м. «Дорогожичі») та на вул. О. Теліги, 25 (Шевченківський район).

Нагадаємо, загалом в Києві планується зменшення кількості кіосків більш, ніж на половину.