Реєстрація /

Замість ринку на Троєщині буде зелена зона

Територію вже прибрали

Територію ринку по вулиці Електротехнічній розчистили та облаштують там зелену зону.

Раніше тут постійно порушували правила  дорожнього руху, торгували у невстановлених місцях з  вантажних автомашин на проїзній частині вулиці, після чого залишалися купи сміття.

Наразі територію ринку по вулиці Електротехнічній було приведено до ладу.

«Вперше за багато років досягнуто порядок. Так, евакуйовано автомобілі, що були припарковані із порушенням ПДР, демонтовано МАФи, що не мали дозвільної документації, припинено стихійну торгівлю, яка виникала за територією ринку прямо на проїзній частині з автівок. Розпочали роботи з приведення до належного вигляду території, розчищення землі на зеленій зоні, де буде відновлено зелені насадження, що  знищені під час сезонних ярмарків по вул. Електротехнічній», – сказав в. о. голови Деснянського району Сергій Снопков.

Читайте також: Найдешевші квартири в Києві в 2020 році: який бюджет на покупку та безпека угоди

Раніше повідомлялося, що у квітні-травні цього року в столиці відкриють після капітального ремонту п’ять парків: «Партизанська слава» (Дарницький район), другу чергу парку «Сирецький» (Шевченківський район), другу чергу парку на Троєщині (Деснянський район), «Совки» (Святошинський район) і «Лебединий» (Дарницький район). На оновлення та капремонт зелених зон цього року місто спрямує майже 500 млн грн.

Джерело