Реєстрація /

Заказник «Совська балка» захистять від перетворення на звалище будівельного сміття


Зараз там скидають сміття.

КП «Плесо» попросили забезпечити благоустрій та охорону території ландшафтного заказника місцевого значення «Совська балка». Його територія знаходиться у вкрай незадовільному стані: вдень уздовж озера курсують вантажівки, а вночі – сюди привозять будівельне сміття.

Депутат Володимир Кравець попросив в.о. генерального директора КП «Плесо» В'ячеслава Савицького забезпечити благоустрій та охорону території ландшафтного заказника.

Депутат нагадав, що даний заказник площею 37,23 га розташований між вулицями Колоскова і Петра Радченка у Солом'янському районі Києва і був створений рішенням Київради від 28.07.2020 року №99/9178.

За інформацією Кравця, територія заказника знаходиться у вкрай незадовільному стані. Кожен день уздовж озера курсують вантажні великогабаритні автомобілі, а вночі – привозять сюди будівельне сміття. У зв'язку з цим місцеві жителі змушені регулярно викликати поліцію.

Депутат попросив керівника КП «Плесо» налагодити співпрацю з Солом'янським управлінням ГУ Нацполіціі в Києві для недопущення проїзду транспортних засобів на територію заказника.

Стаття по темі: Як зекономити на комунальних послугах в Києві в 2021 році: корисні поради енергетиків та комунальників

Раніше повідомлялося, що з серпня подорожчає електроенергія.

Джерело