Реєстрація /

Вулицю Туполєва закриють для проїзду транспорту

Робитимуть ремонт дороги.

У «Київавтодорі» повідомили, що з 10.00 год. 12 лютого 2019 року у зв’язку з виконанням робіт з реконструкції вул. Туполєва на ділянці від вул. Естонської до вул. Ігоря Турчина буде закрито рух транспорту. Проїзд автомобілів місцевих мешканців обіцяють забезпечити.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв з розумінням поставитися до незручностей, пов’язаних з виконанням ремонтних робіт, та обирати інші маршрути руху.

Раніше Державне агентство автомобільних доріг України рекомендувало службам в областях провести обстеження доріг на предмет виникнення ямковості та аварійності і, за умов сприятливої погоди, провести необхідні роботи з усунення дорожніх уражень. 

«Через коливання температур та перезволоження дорожнього полотна на дорогах країни почала виникати ямковість. Для забезпечення безпечного проїзду дорогами державного значення в Укравтодорі розпорядилися до 6 лютого службам доріг в областях провести обстеження міжнародних та національних доріг, а з 8 лютого там, де дозволяють погодні умови, розгорнути масштабні роботи з ліквідації ямковості», – йдеться у повідомленні.

Джерело