Реєстрація /

Відремонтовану розв'язку на проспекті Леся Курбаса відкриють через тиждень

Роботи завершують.

Пустити транспорт на розв'язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиці Гната Юри та Володимира Покотило влада Києва планує вже через тиждень. До Дня Незалежності оновлену розв'язку з повністю облаштованою прилеглою територією введуть в експлуатацію.

У цьому запевнив мер Києва Віталій Кличко.

Розв'язку побудували ще у 1972 році і з тих пір жодного разу не ремонтували. Сьогодні на об'єкті здійснюють ремонт 3-х шляхопроводів і 4-х підземних пішохідних переходів. Зокрема, влаштовують нове асфальтове покриття загальною площею понад 8 тис. квадратних метрів. Уже встановили нове LED освітлення на під'їздах до розв'язки в напрямку Кільцевої дороги. Виконано заміну 6 деформаційних швів, встановлять нову огорожу і нові світлофори. Як і на всіх об'єктах капітального ремонту – здійснять озеленення прилеглої території.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

На сьогоднішній день, крім транспортної розв'язки на перетині проспекту Курбаса і вулиць Юри і Покотило, триває капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспекту Комарова і бульвару Вацлава Гавела, шляхопроводу на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, на вулиці Алма-Атинській.

На всі ремонтні роботи підрядники дають гарантію. Якщо за 5 років виявлять недоліки, то роботу перероблять за рахунок виконавців робіт. Починаючи з 2015 року, підрядники витратили понад 35 млн. грн. на такі гарантійні ремонти.

Ремонт дороги

Ремонтируют развязку

Джерело