Реєстрація /

Паркову дорогу перекриють з 15 липня

Розпочнеться капітальний ремонт.

Із 15 липня планується розпочати роботи з реконструкції Паркової дороги. Роботи будуть виконуватися у три етапи з повним закриттям руху на відповідній ділянці. 

Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Під час ремонтних робіт прямий проїзд від вул. Михайла Грушевського до алеї Герої Крут буде неможливий.
Про початок виконання робіт та ділянку перекриття руху буде повідомлено додатково.

Дорожники відновлюють покриття доріг та тротуарів зараз на вулицях Генерала Родимцева, Ярославів Вал, Сім’ї Кульженків, Алматинській, проспекті Академіка Палладіна, під’їздах до проспекту Миколи Бажана тощо. 
Наразі на з’їзді з Дніпровської Набережної на просп. Миколи Бажана у напрямку Південного мосту, а також на інших підйомах та з’їздах транспортної розв’язки біля станції метро «Осокорки» дорожники влаштовують нове асфальтобетонне покриття, також тривають роботи на вул. Генерала Родимцева та на вул. Ярославів Вал.
Крім того, у рамках реконструкції вул. Сім’ї Кульженків на певних ділянках вже розпочаті роботи з улаштування нижнього шару покриття.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Широкий комплекс робіт – від улаштування нової дощової каналізації, ремонту покриття проїжджої частини та тротуарів до влаштування нової сучасної трамвайної лінії і ремонту шляхопроводу виконують дорожники і на вул. Алматинській.
 

Джерело